Meditation & livsstil (modul 3)

Yoga-som-livsstil

Den här webbaserade modulen riktar sig till dig som som har en grundläggande förståelse för meditation. Du har gått Modul 2 och vill fortsätta med Modul 3.

Under utbildningen lyfter vi flera delar av meditation och livsstil, såsom Patanjalis åttafaldiga väg och buddistiska synsätt. Genom chakrassystemet och Ayurveda kan vi lättare få förståelse för vår uppväxt och våra genetiska förutsättningar.

Modul 3 ingår även i Yinyogainstruktör & Meditationsguide.

Ovan nämnda pusselbitar kan ses som separata synsätt, men tillsammans är det en helhet som på många sätt har skapat den moderna synen på yoga och meditation. Denna kurs kan stärka dig i din roll som yogalärare och ge dig meditationstekniker att väva in i dina yogapass. Du kan se denna kurs som en guide i hur du kan skapa hälsosamma rutiner för dig själv, men framförallt får du en möjlighet att fördjupa din meditationspraktik.


Förkunskaper

Har du redan gått modul 1 och 2, eller bara modul 2, så blir modul 3 en naturlig fortsättning.

 

Diplomering


Efter utbildningen, förutsatt att du har gått igenom materialet och slutfört uppgifterna som hör till kursens alla delar, så kommer du att få ett diplom.

 

Detta ingår i utbildningen

  • Chakrasystemet i livets olika skeden
  • Ayurveda i vardagen
  • Buddistiska synsätt och meditationstekniker
  • Patanjalis åttafaldiga väg
  • Andra vägledda meditationer


Praktisk information


Utbildningen finns på en användarvänlig plattform som fungerar på dator, Ipad eller smartphone. Den är till stor del självgående där du går igenom materialet på egen hand och i egen takt. Du har 6 månader på dig att bli klar. Dina inlämningsuppgifter skickar du in via mejl. Materialet du skickar in får du feedback på och uppmuntran om komplettering vid behov.

 

Ångerrätt


Enligt distanslagen har du rätt att ångra din anmälan utan att ange något skäl inom 14 dagar.


Omfattning


Utbildningen motsvarar 50 timmar. Det är dock individuellt hur mycket tid du behöver lägga på att gå igenom materialet.


Om kursledaren 

Elin Starrin hittade yogan för 15 år sedan och har utforskat olika möjliga yogaformer sedan dess. Förutom att personligen uppleva och förstå hur yoga, andning och meditation kan förändra, förenkla, lugna och skapa skiften i känslor och synsätt, så har Elin gått ett flertal kurser och utbildningar inom yoga, mindfulness och meditation. Hon driver idag en yogastudio där hon även själv håller klasser och workshops. Under denna utbildning delar hon sin erfarenhet och kunskap om yoga och meditation med en strävan att förenkla och fläta samman olika synsätt på ett pedagogiskt sätt.Läs mer om henne här.

 

Investering 

3125 kr (2500 kr exkl. moms) 
Möjlighet till delbetalning finns, 1100 kr i 3 månader. Klicka här för delbetalning. 
 

Anmälan 

Kontakt@moonyogastudio.com