Om oss

MOON yogastudio är en plats, dit vi vill att människor ska komma för att ta tid till sig själva. Spiritualitet för oss handlar om att lyssna inåt, vårda sin kropp och själ och inte döva sin innersta röst. Vi vet att alla bär på en enorm förmåga, men att man också ibland behöver verktyg och guidning för att nå sin fulla potential. Alla som arbetar på MOON yogastudio är sina egna, men trots detta arbetar vi som ett community för att skapa de bästa energierna för dig som person när du kommer till oss.

Vår miljöprofil

För oss handlar spiritualitet både om att vara i kontakt med sig själv och moder jord, ett led i det är att ta ansvar för vår miljö. I studion finns enbart giftfria, växtbaserade produkter, till exempel rengöringsmedel, ljus och tändstickor. Vid inköp strävar vi efter att välja vintage, t.ex koppar, glas, ljushållare och möbler. Vi har även valt hållbara material såsom lin och bambu. Läs mer.

Hyra studion

Vill du bli en av oss eller bara hyra lokalen för enskilda tillfällen? Vi älskar energierna i lokalen och vill ge möjlighet för flera att få använda den för olika ändamål som bidrar till välmående för kropp och själ.  
 

MOON SHALA (för yoga, meditationer eller evenemang med lite större grupp):
Yta: 40 kvm 
Förberett med mattor, bolster, yogablocks, filtar och zabutons. 


SOULSPACE (för behandlingar, samtal, privata yogasessioner)
Yta: 10 kvm 
Förberett med behandlingsbänk, fotöljer och doftspridare. 

Studion passar också utmärkt att hyra för fotografering eller filmning.