Vad händer på MOON

Här nedan presenteras specialevents utöver rullande schema. 


18 februari 10-13 Miniretreat - Återhämtning för kropp & själ 
BOKA

Nytt år, ny start.
2024 bjuder in till förändring, vad vill du fokusera på detta år? Är det dags att fokusera på dig själv och dina behov?
Under denna fm börjar jag att guida dig i återhämtningsyoga där du får mjuka upp kropp och leder. Du yogar efter din kropp och dina förutsättningar.
Efter första yogapasset fikar vi och reflekterar för att sedan avsluta i lugn restorativeyoga. 

Återhämtning


10 mars 10-13 Miniretreat - Yinyoga & Breathwork 
BOKA INSTÄLLT

Många av oss lever ett intensivt liv och upplever att vi tappat kontakten med oss själva. Samtidigt samlas det lätt obehagliga minnen och upplevelser som mer eller mindre ligger obehandlade, som kanske håller oss tillbaka eller begränsar oss.

Kombinationen av breathwork och yin yoga skapar en helande upplevelse för kropp och själ. Du kommer känna dig mer avslappnad, samlad och jordad.

Vi skapar en trygg plats gemensamt, där du får möjlighet att möta dig själv på djupet i en resa mot frigörelse från det som håller dig tillbaka för att leva livet fullt ut.

Breathwork


13 mars Barnyoga
10-12 år


Med lekfulla rörelser, busiga andningsövningar, enkla meditationer och sköna avslappningsövningar introduceras barnen till yogans fantastiska värld.
Yogan hjälper barnen att varva ner och släppa spänningar och det är dessutom ett verktyg för att hantera känslor. Yoga bidrar till kroppskännedom och självkänsla. Varje klass avslutas med avslappning.
Barnyoga bygger på gemenskap och på att ha roligt tillsammans.
Rekommenderad ålder 10-12 år. 

Barnyogalärare: Iryna Karpenko
Datum: 13/3 - 1/5 2024 (uppehåll 3/4 påsklov)
När: Onsdagar kl 16.30-17.30
Pris: 1075 :- (7ggr)

Frågor eller anmälan till kontakt@moonyogastudio.com

Barnyoga


17 mars 12-13 Introduktion till buddistisk meditation 

Meditation är ett verktyg för att utveckla goda egenskaper såsom inre ro, kärlek och tålamod. Genom att kontemplera och meditera på buddhistiska tankesätt och utövningar kan vi lösa våra dagliga problem samtidigt som vi gör framsteg på en andlig väg.

På denna kurs får vi en introduktion till buddhistisk meditation och praktiska råd på hur vi kan komma igång med vår egen dagliga utövning. BOKA

Buddism

Gen Kelsang Jangdom

Gen Kelsang Jangdom är huvudlärare på Kadampa Meditationscenter
och har tjugo års erfarenhet av meditation och buddhism. Han är djupt uppskattad för sin inspirerande och praktiska undervisning samt hans glädjefulla sätt att förmedla Buddhas djupa läror.13-16 september Yinyoga grund 50 h i Stockholm 

Den här yogautbildningen riktar in sig på yinyoga som yogaform och meditation som en naturlig del i yinyogapraktiken. 

Genom praktiska och teoretiska moment samt genomgång av hur du instruerar kommer utbildningen att förbereda dig på att kunna leda yinyogapass. Du kan även se denna utbildning som en fördjupning, om du redan gått en grundläggande yogautbildning. Under denna långhelg kommer du lära dig minst 20 yinyogaställningar, andningsövningar och meditationstekniker samt hur du kan planera dina Yinyogapass utifrån tema, flöde och målgrupp.  Vi går också igenom rollen som yogainstruktör, till exempel ansvar och pedagogik, så att du ska känna dig trygg med att komma igång med att hålla pass utifrån vad som inspirerar och driver Dig. 

MER INFO

Yinyogautbildning