Yinyoga grundutbildning (modul 1)

Den här webbaserade yogautbildningen riktar in sig på yinyoga som yogaform och andningen som en naturlig del i att skapa balans i kropp och själ. 

Genom praktiska och teoretiska moment samt genomgång av hur du instruerar kommer utbildningen att förbereda dig på att kunna leda yinyogapass. Du kan även se denna utbildning som en fördjupning, om du redan gått en grundläggande yogautbildning.

Det är stort fokus på att själv utforska andningen och yinyogaställningar, för att på så sätt ha bästa förutsättning att kunna instruera och hjälpa andra.

Vi går in på olika aspekter som berör själva yogaläraryrket och i slutet av utbildningen kommer du på egen hand få förbereda och leda ett yinyogapass för två personer.

Förkunskaper

För att gå utbildningen krävs att du har erfarenhet av egen yinyogapraktik och ett gediget intresse för yoga.

Diplomering

Efter utbildningen, förutsatt att du har gått igenom materialet och slutfört uppgifterna som hör till kursens alla delar, så kommer du få ett diplom. 

Praktisk information

Utbildningen finns på en  användarvänlig plattform som fungerar på dator, Ipad eller smartphone. Utbildningen är uppdelad i tre olika delar. Utbildningen  är till stor del självgående där du går igenom materialet på egen hand och i egen takt. När du är klar med del 1, så får du tillgång till del 2 och så vidare. Dina inlämningsuppgifter skickar du in via mejl.

Ångerrätt

Enligt distanslagen har du rätt att ångra din anmälan utan att ange något skäl inom 14 dagar.

Detta ingår i utbildningen

- Genomgång av 20 yinyogaställningar
- Yinyoga som yogaform & dess fysiska och mentala fördelar
- Övergripande om fascia och kroppens meridianer
- Vad som är viktigt att tänka på
- Instruktioner till andningsorganen & nervsystemen
- Andningstekniker och övningar
- Två guidade yinyogapass och en guidad yoga nidra

Omfattning

Utbildningen motsvarar 50 timmar. Det är dock individuellt hur mycket tid du behöver lägga på att gå igenom materialet. 

Kursledare

Elin Starrin kommer att guida dig genom utbildningen. Läs mer om henne här.

Yinyoga-utbildning-moon-yogastudio

Investering

3160 kr exkl.moms (3950 kr inkl.moms)

Anmälan

kontakt@moonyogastudio.com

Sagt om utbildningen 

”Den här kursen var fantastiskt rolig och lärorik, det bästa jag gjort på länge. Fina instruktioner av Elin både genom text och videor . Toppen !!” /Agneta

”En fin onlinebaserad utbildning med tydliga instruktioner och upplägg. Rekommenderas varmt. Är så nöjd.” /Jenny

”Kan varmt rekommendera Elin med hennes grymma sätt att leda yogapass, hennes inspirerande lugna sätt att förmedla. Upplägget både live och i text. Självreflektion och träning i olika andningsövningar. Tacksam för den här möjligheten online.” /Helene

”jättebra yogautbildning, där Elin har gjort ett fantastiskt jobb, så välgjort och bra upplagt och härliga yogapass att njuta av och bli instruerad i, jag kan varmt rekommendera denna yin yogautbildning.” /Britt