Vi på MOON

Sabina

Mitt namn är Sabina Borenius och jag kommer att hålla klasser två gånger i veckan i Ashtanga-yoga. 

Jag har praktiserat i över 12 år, och för mig är yogan en av de viktigaste grundstenarna i mitt liv. Den influerar och finns med i allt jag gör och formar mig till den jag är som person. 

Hoppas vi ses på någon klass på MOON yogastudio

 

Nina

Yogamassage är en kroppsterapiform som ökar cirkulationen i kroppen och stöttar kroppens naturliga återhämtning och linjering (alignment). Många upplever dessutom en ökad självkännedom och flera yogautövare vittnar om en fördjupad yogapraktik. Yogamassagemetoden jag arbetar efter är utvecklad av Kusum Modak. Förutom yogamassage erbjuder jag också ayurvediska behandlingar. Boka.

Yogamassage-moon-yogastudio

Maria

Jag heter Maria och har fått möjligheten att guida yoga nidra här på Moon. Jag brinner för den Hållbara Återhämtningen och Visdomarna du har inom dig. Jag har många års erfarenhet och utbildning inom olika Yoga och arbetar även som Shaman. 
Nidra berör dig som vill lgga ifrån dig alla roller du har för en stund. För dig som vill läka gamla sår och skapa de bästa förutsättningarna att få vara allt som du är.

Kicki

Jag är utbildad Hathayogalärare och Danslärare. Min dynamiska yoga består av ett flöde lugna rörelser som både stärker och skapar flexibilitet i våra kroppar. Under passet koordinerar vi rörelserna med vår andning så att vi landar i nuet. Klassen riktar sig till alla oavsett erfarenhet. Kom och dela rörelser med mig, landa i kroppen och stilla ditt sinne. 

@kickilottasrorelse på Instagram  @KickiLottas Rörelse på FB

Kicki-yogainstruktör-moon-yogastudio

Carolina

Vackra ljussjälar. Jag heter Carolina Lorca och är grundaren till Soul Raise, där vi ser människan som en energivarelse och vår undertext  är We raise together. Vi arbetar inom holistisk hälsa som en sprituell Community. Vi vill skapa space för en trygg Community där vi tillsammans kan vara medicin för varandra och höja våra energier med fantastiska verktyg som Cacao & rapé från moderjord, soundhealing, musica medicina för själen i shamansk andra och ecstatic flow (fridans) för att befria våra själar. 

Carolina-cacao-ceremoni-moon-yogastudio

Stein

Jag kommer under våren fortsätta leda ett dynamiskt yogapass varannan lördag. Jag har min bakgrund inom teater, mim och dans. Jag är utbildad yogalärare inom Global Yoga. 

Mina pass riktar sig såväl till nybörjare som till vana. 

Stein-yogainstruktör-moon-yogastudio

Matilda

Jag är osteopat och ayurvedisk livsstilskonsult och erbjuder osteopatisk behandling och ayurvedisk konsultation, eller dubbelbehandling. Jag har länge jobbat mycket med gravida och nyblivna föräldrar, men mina patienter kommer till mig för alla möjliga problem med hälsan eller för att optimera sin hälsa. Jag har alltid varit intresserad av holistisk hälsa och jag ser det som självklart att se till individen, body-mind-spirit, vid varje möte med mina patienter. Boka.

Matilda-osteopat-moon-yogastudio

Magdalena

Jag är i grund och botten konstnär och framförallt mamma. Efter att ha hamnat mitt i en utmattning letade jag efter något som gav energi istället för att tömma den. Med qigongen och yoga så längtar jag inte bara efter att hitta tid till passen och gör dem regelbundet, jag längtar också till det inre lugn och välbefinnande som qigongen skapar. Att träna hemma och ute i naturen utan maskiner och redskap har gjort att jag mår bättre under den pandemin som varit, gett mig ett inre lugn och ökat rörligheten i både kropp och leder. Jag är utbildad inom Zhineng qigong som även klassas som medicinsk qigong.

Magdalena-qigong-moon-yogastudio

Evelyn

Meet Evelyn, a warmhearted yogini with a positive nature, healing touch, and sometimes a sparkle of wisdom. With a burning heart for exploring movements of the body, the mind, and the energies within, she started teaching Yoga in 2016 in Germany. Following her intuition and feminine energy, she guides groups and individuals through a journey of the body through asanas, pranayamas, and mantras. Her passion is to bring people together and hold a space that sparks transformation, connection, or healing through allowance to simply be.

Ulrika

Ulrika är utbildad hatha och yinyogalärare (RYT 500hr). Hon har utövat yoga i 20 år.

”För mig har yogan alltid varit till hjälp att hitta balansen i livet och en plats att hitta tillbaka till mig själv. För mig är symbiosen av rörelse, andning och sinne är det centrala i yoga”

Ulrika-instruktör-moon-yogastudio

Jeanette

Jeanette heter jag och jag älskar den mentala och själsliga aspekten i yoga i kombination med medvetna rörelser och andning, som skapar utrymme och närvaro i kroppen.
Jag kommer guida er i CSV yoga (core strenght vinyasa) som är det perspektiv av Yoga jag har hittat hem i. Den har sin grund i den traditionella Hatha yogan, men med fokus på in och utgångar mellan positionerna. Vi rör oss dynamiskt från grunden och skapar kraft och styrka inifrån och ut.

Begonia

Begonia är utbildad akupunktör, tuina massör och örtterapeut och har erfarenhet av att hjälpa människor med traditionell kinesisk medicin, en holistisk terapi som kan bota eller lindra olika kroppsliga och själsliga obalanser. Några exempel är infertilitet, smärta, ischias, migrän, matsmältningsproblem, klimakteriebesvär m.m. Några av de vanligaste besvären som kunder kommer med är stress, smärta i ländrygg, frozen shoulder och obalans i sköldkörteln.

Beatrice

Jag är yrkesutövande massör sedan 2018 och gått utbildning på Helseinsitutet i KBH och hotell och spa på Jensens yrkesskola. På MOON erbjuder jag flera behandlingar såsom Klassisk massage, bindvävsmassage och Rosenmetoden.

Massageterapeut-rosenmetoden-moon-yogastudio

Sara

Sara Sundgren är en av grundarna till MOON yogastudio. Hon har alltid letat efter något större så länge hon kan minnas & alltid varit fascinerad av olika religioner. När hon kom i kontakt med spiritualitet i tonåren kände hon att hon var på rätt väg. Detta blev början på något som många år senare skulle bli hennes liv & jobb. Idag jobbar Sara med eteriska oljor och fokuserar mycket på spiritualitet och yoga. 

Sara-eteriska-oljor-moon-yogastudio

Elin 

Elin Starrin är en av grundarna av MOON yogastudio och driver studion idag.

”Min strävan med studion är att skapa en gemenskap och en central punkt där alla kan komma oavsett vilket del av livet de befinner sig i. Jag tror att ALLA behöver hjälp att återfå sin balans då och då, både fysiskt och spirituellt, och det är vad MOON är till för. Själv erbjuder jag Yinyoga, utbildningar, behandlingar och privata yogasessioner. Läs mer om mig här.

Elin-yinyoga-moon-yogastudio

Emelie

Emelie är MOONs digitala rådgivare och hjälper till med digitala försäljningen och digitala marknadsföringen.

Emelie har studerat en tvåårig utbildning inom e-handel och digital marknadsföring och därefter arbetat för ett flertalet företag med mål att förbättra den digitala närvaron.

emelie mon yogastudio