Vi på MOON

Sabina

Mitt namn är Sabina Borenius och jag kommer att hålla klasser två gånger i veckan i Ashtanga-yoga. 

Jag har praktiserat i över 12 år, och för mig är yogan en av de viktigaste grundstenarna i mitt liv. Den influerar och finns med i allt jag gör och formar mig till den jag är som person. 

Hoppas vi ses på någon klass på MOON yogastudio

 

Yara

YARA Is 200 hour certified vinyasa teacher from Trimurti School.
Certified well-being going and currently studying to become a somatic facilitator.
She has been teaching yoga since 2019 and practicing since 2015.
Yara is a plant mother, sun chaser, spiritual books geek, extrovert-introvert and is constantly fascinated by nature and the human mind-body connection.

Vinyasa-teacher

Roxana

Mitt namn är Roxana och jag är så glad att få chansen att kunna erbjuda barnyoga på Moon yoga studio. Mitt område är från början Reiki som jag blev initierad i för 13 år sen, men den har funnits runt mig nästa hela livet då min mamma av samma person blev initierad när jag var 7 år. Med livets alla vändningar kom barnyogan till mina barn och mig som skänkt från ovan när vi behövde det som mest. Den har visat mig hur viktigt det faktiskt är för barn att bara få landa i nuet. Att för en liten stund bara få vara, känna in kroppens signaler och ge sig själv en stunds återhämtning genom andning, medveten närvaro, rörelse och avslappning. 

Roxana-barn-yoga-instruktör

Rossana


Rossana erbjuder MediYoga (medicinsk yoga), som är en terapeutisk yogaform, som knyter samman de gamla yogiska redskapen med den moderna västerländska vetenskapen.
Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden.

MediYoga-rossana

Kicki

Jag är utbildad Hathayogalärare och Danslärare. Min dynamiska yoga består av ett flöde lugna rörelser som både stärker och skapar flexibilitet i våra kroppar. Under passet koordinerar vi rörelserna med vår andning så att vi landar i nuet. Klassen riktar sig till alla oavsett erfarenhet. Kom och dela rörelser med mig, landa i kroppen och stilla ditt sinne. 

@kickilottasrorelse på Instagram  @KickiLottas Rörelse på FB

Kicki-yogainstruktör-moon-yogastudio

Stein

Jag kommer under våren fortsätta leda ett dynamiskt yogapass varannan lördag. Jag har min bakgrund inom teater, mim och dans. Jag är utbildad yogalärare inom Global Yoga. 

Mina pass riktar sig såväl till nybörjare som till vana. 

Stein-yogainstruktör-moon-yogastudio

Matilda

Jag är osteopat och ayurvedisk livsstilskonsult och erbjuder osteopatisk behandling och ayurvedisk konsultation, eller dubbelbehandling. Jag har länge jobbat mycket med gravida och nyblivna föräldrar, men mina patienter kommer till mig för alla möjliga problem med hälsan eller för att optimera sin hälsa. Jag har alltid varit intresserad av holistisk hälsa och jag ser det som självklart att se till individen, body-mind-spirit, vid varje möte med mina patienter. Boka.

Matilda-osteopat-moon-yogastudio

Magdalena

Jag är i grund och botten konstnär och framförallt mamma. Efter att ha hamnat mitt i en utmattning letade jag efter något som gav energi istället för att tömma den. Med qigongen och yoga så längtar jag inte bara efter att hitta tid till passen och gör dem regelbundet, jag längtar också till det inre lugn och välbefinnande som qigongen skapar. Att träna hemma och ute i naturen utan maskiner och redskap har gjort att jag mår bättre under den pandemin som varit, gett mig ett inre lugn och ökat rörligheten i både kropp och leder. Jag är utbildad inom Zhineng qigong som även klassas som medicinsk qigong.

Magdalena-qigong-moon-yogastudio

Ulrika

Ulrika är utbildad hatha och yinyogalärare (RYT 500hr). Hon har utövat yoga i 20 år.

”För mig har yogan alltid varit till hjälp att hitta balansen i livet och en plats att hitta tillbaka till mig själv. För mig är symbiosen av rörelse, andning och sinne är det centrala i yoga”

Ulrika-instruktör-moon-yogastudio

Sara

Sara Sundgren är en av grundarna till MOON yogastudio. Hon har alltid letat efter något större så länge hon kan minnas & alltid varit fascinerad av olika religioner. När hon kom i kontakt med spiritualitet i tonåren kände hon att hon var på rätt väg. Detta blev början på något som många år senare skulle bli hennes liv & jobb. Idag jobbar Sara med eteriska oljor och fokuserar mycket på spiritualitet och yoga. 

Sara-eteriska-oljor-moon-yogastudio

Elin 

Elin Starrin är en av grundarna av MOON yogastudio och driver studion idag.

”Min strävan med studion är att skapa en gemenskap och en central punkt där alla kan komma oavsett vilket del av livet de befinner sig i. Jag tror att ALLA behöver hjälp att återfå sin balans då och då, både fysiskt och spirituellt, och det är vad MOON är till för. Själv erbjuder jag yinyoga, meditation, familjeyoga, utbildningar och behandlingar.  Läs mer om mig här.

Elin-yinyoga-moon-yogastudio

Emelie

Emelie är MOONs digitala rådgivare och hjälper till med digitala försäljningen och digitala marknadsföringen.

Emelie har studerat en tvåårig utbildning inom e-handel och digital marknadsföring och därefter arbetat för ett flertalet företag med mål att förbättra den digitala närvaron.

emelie mon yogastudio