Vi på MOON


Nicky

Nicky är en uppmuntrande och varm yogalärare med 500+ timmars certifiering i Vinyasa flow, Hatha och Yin. Hon är även certifierad kost- och hälsocoach och har studerat anatomi och fysiologi på universitetsnivå.

”Yogan har hjälpt mig att leva med mer närvaro, tacksamhet och lekfullhet. Det reflekteras i mitt starka fokus på att uppmuntra mina elever att praktisera med empati och nyfikenhet – att utforska och bli vän med kropp och sinne. Mina klasser är utmanande och avslappnande med en skön blandning av rörelse, meditation och andningsövningar. Jag guidar yogan på ett mjukt och vänligt sätt och använder gärna musik och assisteringar för att främja närvaro. Mitt syfte är att skapa utrymme för mina elever att hitta en stund av frid, reflektion och acceptans som har kraften att överskrida från mattan till vardagen.” 

Nicky-Rosenberg-yogalärare

Cinna

Cinna har praktiserat yoga i 20 år och undervisat yoga under de senaste i 7 åren. Hon är utbildad i Hatha/Vinyasayoga, Yinyoga, Yoniyoga och Shaktiyoga. Cinna guidar även soundhealing i klassen Yin & Sound där hon använder helande ljud från kristallskålar och andra instrument. Efter många år på yogamattan hittade Cinna shaktiyogan och yoniyogan i sitt sökande efter en mer feminin och intuitiv yogapraktik. Hon undervisar och brinner för en yogapraktik som vill bjuda in till ett lite friare och mer intuitivt flöde och uttryck på yogamattan. 

Soundhealing

Iryna

Iryna är certifierad yogalärare, som guidar ashtanga, vinyasa, hatha, yinyoga, restorative yoga och är en FAR-ledare (fysisk aktivitet på recept). Hon har över 10 års erfarenhet av yoga och undervisar på heltid både i Sverige och i Indien. 

Iryna är en praktiserande buddhist, som reser regelbundet till Nepal och bodde med buddhistmunkarna en längre tid for att studera buddhistisk filosofi, meditation och olika praktiker.

Ashtangayoga

Carin

Utbildad främst på Bali i Hatha/Vinyasa, Yin, Restorative, AcroYoga och Womb Yoga. Hon guidar klasser och workshops både i Sverige och internationellt och studerar regelbundet med sina lärare och största inspirationskällor: BexTyrer, Angela Farmer och Sky Akasha. Carin ger även behandlingar i Thai Yoga Massage.

Carin-vinyasa-yoga

Britt-Marie

Jag arbetar med laserbehandlingar som hjälper dig att sluta med nikotin. När du har bestämt dig bokar du en tid hos mig. Sedan våren 2011 har jag hjälpt många bli nikotinfria med Reliefs behagliga laserbehandling. Behandlingen är en kombination av kinesisk medicin och modern laserteknik. Jag stimulerar akupunkturpunkter med låglaser som varken känns eller gör ont. Behandlingen är skön och avslappnande. BOKA.
LÄS MER

Kicki

Kicki är utbildad Hathayogalärare och Yinyogalärare (5 moduler) för Magdalena Mecweld. Intresset för rörelse kommer från hennes profession som danslärare. Tog examen år 90 på Danshögskolan nuvarande SKH (Stockholms Konstnärliga Högskola).

Den dynamiska yogan jag guidar består av ett flöde lugna rörelser som både stärker och skapar flexibilitet i våra kroppar. Under passet koordinerar vi rörelserna med vår andning samtidigt som vi också tränar på att lyssna på kroppen. Vad behöver min kropp just idag? 

Yinyogan har fokus på mindfulness så även här tränar vi på att landa i kroppen och att hitta/använda vårt lugna fulla andetag. Verktyg att ta med sig in i vardagen.

@kickilottasrorelse på Instagram  @KickiLottas Rörelse på FB

Yogalärare

Stein

Jag kommer under våren fortsätta leda ett dynamiskt yogapass varannan lördag. Jag har min bakgrund inom teater, mim och dans. Jag är utbildad yogalärare inom Global Yoga. 

Mina pass riktar sig såväl till nybörjare som till vana. 

Stein-yogainstruktör-moon-yogastudio

Ulrika

Ulrika är utbildad hatha och yinyogalärare (RYT 500hr). Hon har utövat yoga i 20 år.

”För mig har yogan alltid varit till hjälp att hitta balansen i livet och en plats att hitta tillbaka till mig själv. För mig är symbiosen av rörelse, andning och sinne är det centrala i yoga”

Ulrika-instruktör-moon-yogastudio

Verena

Verena har praktiserat yoga under 10 års tid och guidar i Ashtanga, Rocket Vinyasa samt Vinyasa flow där lekfullhet är viktigt. Om du vill får du även korrigeringar under klasserna. Verena är även utbildad hälsocoach där anatomi, massage, träning och kost har varit i fokus. 

Ashtanga-yoga

Anna

Anna är showartist men under pandemin utvidgade hon sitt arbetsfält och är nu utbildad inom yogamassage, yoga, holistisk hälsa och hormonhälsa.
Hennes dröm är att genom massage, yoga och coachning kunna hjälpa människor till bättre hälsa och välmående, upptäcka sin fulla kraft och vara fri i sin kropp så livsglädjen kan flöda.
BOKA asiatisk yogamassage

Pia

Pia hjälper till med studions marknadsföring, koncept och utveckling. Dessutom guidar hon i OM Chanting som vi nu håller varannan vecka. OM chanting är en gruppövning där vi använder mantrat OM för att aktivera ljudfrekvenser i vår kropp och vårt sinne. Dessa vibrationer gör så att vi släpper på negativitet, omvandlar den och låter positivitet flöda in.

Elin 

Elin Starrin är en av grundarna av MOON yogastudio och driver studion idag.

”Min strävan med studion är att skapa en gemenskap och en central punkt där alla kan komma oavsett vilket del av livet de befinner sig i. Jag tror att ALLA behöver hjälp att återfå sin balans då och då, både fysiskt och spirituellt, och det är vad MOON är till för. Själv erbjuder jag yinyoga, meditation, hatha och kurser online.  Läs mer om mig här.

Elin-yinyoga-moon-yogastudio

Emelie

Emelie är MOONs digitala rådgivare och hjälper till med digitala försäljningen och digitala marknadsföringen.

Emelie har studerat en tvåårig utbildning inom e-handel och digital marknadsföring och därefter arbetat för ett flertalet företag med mål att förbättra den digitala närvaron.

emelie mon yogastudio