Yinyoga grund 50 h 13-16 september Stockholm

Den här yogautbildningen riktar in sig på yinyoga som yogaform och meditation som en naturlig del i yinyogapraktiken. 

Genom praktiska och teoretiska moment samt genomgång av hur du instruerar kommer utbildningen att förbereda dig på att kunna leda yinyogapass. Du kan även se denna utbildning som en fördjupning, om du redan gått en grundläggande yogautbildning. Under denna långhelg kommer du lära dig minst 20 yinyogaställningar, andningsövningar och meditationstekniker samt hur du kan planera dina Yinyogapass utifrån tema, flöde och målgrupp.  Vi går också igenom rollen som yogainstruktör, till exempel ansvar och pedagogik, så att du ska känna dig trygg med att komma igång med att hålla pass utifrån vad som inspirerar och driver Dig. 

Yinyoga-grund

 

Förkunskaper

Du behöver inte ha gått någon yogautbildning men det är en fördel om du har erfarenhet av egen yinyogapraktik och ett gediget intresse för yoga.

Diplomering

Efter utbildningen, förutsatt att du har full närvaro och slutfört uppgifterna som hör till kursen, så kommer du få ett diplom. 

Dag 1

- Yinyogapass
- Genomgång av yinyogaställningar
- Andning i teori & praktik 
- Övergripande om fascia och kroppens meridianer

Dag 2

Yinyogapass
- Genomgång av yinyogaställningar
- Meditation i teori & praktik 

Dag 3


- Yinyogapass
- Genomgång av yinyogaställningar
- Meditation 

Dag 4

- Yinyogapass 
- Genomgång av yinyogaställningar 
- Yinyogainstruktör (ansvar, pedagogik)
- Skapa yinyogapass utifrån teman, flöden, målgrupp

Yinyogautbildning

Omfattning och upplägg 

Utbildningen motsvarar 50 timmar. Den består av 4 dagar på MOON yogastudio i Huddinge och en teoretisk del som lämnas in i samband med utbildningen. 

Datum: 
13-16 september 2024 
Exakta tider fastställs senast en månad före utbildningen. 
8-10 deltagare 

Under dagarna ingår fika och te. Lunch kan du ta med dig eller inta på någon av restaurangerna i Huddinge centrum. Det finns dock ingen mikro, så maten du tar med ska kunna ätas kall. Du får ett kompendium som vi använder som underlag under undervisningen. Utöver detta får du ett teoretisk test som du behöver slutföra för att bli godkänd och få diplom. Detta kan du göra under helgen eller i efterhand. 

Kursledare

Elin Starrin kommer att guida dig genom utbildningen. Hon har själv utforskat yoga i 15 år och undervisat yinyoga i 7 år. Elin utgår från Yinyoga som ett meditativt verktyg för att hitta närvaro, självkännedom och kroppsmedvetenhet, vilket också färgar och inspirerar hennes guidning och undervisning.  Läs mer om henne här.

Elin-starrin

Investering

5500 kr exkl.moms (6875 kr inkl.moms)
Anmäler du dig senast 2024-06-30 betalar du endast 4900 kr exkl. moms. 

Anmälan

kontakt@moonyogastudio.com

Några ord från tidigare deltagare som gått onlineversionen. 

En fantastiskt fin och genomtänkt. Relevant, lärorikt och pedagogiskt arbetsmaterial. Uppskattade kursen otroligt mycket och Elin var suverän. Tydlig, genuin och gav alltid respons och feedback. Skulle absolut rekommendera kursen. Tack.” /Andreea Wahlström

”Väldigt bra kurs - Elin är supermysig och kursmaterialet är lätt att ta till sig. En jättebra första kurs inom yin yoga, och är taggad på att gå fördjupningskursen 🙌🏻” /Amanda Klingborg

”jättebra yogautbildning, där Elin har gjort ett fantastiskt jobb, så välgjort och bra upplagt och härliga yogapass att njuta av och bli instruerad i, jag kan varmt rekommendera denna yin yogautbildning.” /Britt

En fin, givande och interaktiv utbildning. Lärt mig nya saker. Del tre var en härlig resa där jag själv fick sätta ord på mitt eget andetag. Roligt och lärorikt!/Zenja Ristic

Tips till dig som vill bli yogainstruktör - läs här.