Vanliga frågor om Yinyogainstruktör & Meditationsguide

Varför en yogautbildning online?

Fördelarna med att gå en yogautbildning online är att du kan göra den i egen takt och när det passar dig. En annan fördel är att du lämnar in svar och reflektioner i samband med uppgifter vilket hjälper med inlärningsprocessen och är en förutsättning för att du ska bli godkänd. Du kan också gå tillbaka till kursmaterialet, såsom texter och filmer om och om igen.

Kan jag börja hålla i egna yogapass efter utbildningen?

Efter utbildningen kan du börja leda yinyogapass, andningsövningar och meditationer. Som med allt annat behöver du öva dig och bli varm i kläderna. Ju fler pass du håller i desto tryggare blir du i rollen. 

Är yogamodulerna på svenska?

Ja, även om plattformen är på engelska så är all text och alla videos på svenska.

Varför ska jag gå just denna yogautbildning?

Det beror helt på vad du söker och vad du tycker är viktigt med en yogautbildning. Läs gärna om vad andra har sagt om modulerna. Det finns många aspekter och tolkningar av yoga som lära, men i den här utbildningen lyfts andning, meditation och livsstil fram som viktiga delar. Det ingår också delar om själva yogalärarrollen, såsom ansvar, pedagogik och språk, vilket kan ha stor betydelse när du ska komma igång och guida andra.

Är tekniken krånglig?

Det du behöver tillgång till är en ipad, smartphone eller dator för att kunna genomföra kursen. I övrigt är det lätt att klicka sig vidare från avsnitt till avsnitt. Det har aldrig hänt att plattformen lagt ner eller strula, men om det skulle hända går det att lösa. Skulle det bli långsiktigt problem med tekniken får du givetvis pengarna åter. 

Är utbildningen CSN-berättigad? 

Nej, det är en fristående utbildning utvecklad av Yogistic Health.

Blir jag diplomerad? 

Ja, efter avslutad utbildning förutsatt att du blivit godkänd i alla moment, får du ett diplom skickat till dig. 

Tillbaka till utbildningen