Miniretreats

BOKA


Miniretreat - Yinyoga & Breathwork - Släpp dig själv fri

17 september 10.00 - 13.00

Många av oss lever ett intensivt liv och upplever att vi tappat kontakten med oss själva. Samtidigt samlas det lätt obehagliga minnen och upplevelser som mer eller mindre ligger obehandlade, som kanske håller oss tillbaka eller begränsar oss.

Kombinationen av breathwork och yin yoga skapar en helande upplevelse för kropp och själ. Du kommer känna dig mer avslappnad, samlad och jordad.

Vi skapar en trygg plats gemensamt, där du får möjlighet att möta dig själv på djupet i en resa mot frigörelse från det som håller dig tillbaka för att leva livet fullt ut.

550 kr (495 för medlemmar) 
Under förmiddagen bjuds på enklare hälsosnacks.
Yinyoga-och-breathwork

Miniretreat - Heart Mind

8 oktober 10.00 - 13.00 

På denna mini-retreat ämnar vi hitta en balans mellan kropp-hjärta-sinne som hjälper oss bli mer uthålliga, avslappnade och närvarande när vi möter stressiga utmaningar i vårt dagliga liv. Vi kultiverar klokhet och omtanke för oss själva och andra. Genom yogapositioner, andning och mantran stärker vi vårt välmående och ges verktyg för inre stillhet, lugn och harmoni.

Vi kommer både utföra både hatha-positoner, längre yinyoga-positioner, restorativeygoa samt mantran. Paus tas för en nyttig fikapaus


550 kr (495 för medlemmar) 
Miniretreat-huddinge

En inre resa och lärande process genom meditation och skapande

22 oktober 10.00 - 13.00 

Med workshopen vill vi inspirera dig att stanna upp. För att du ska få tillgång till din kreativa sida inleder vi med en grundande meditation.

Vi fortsätter resan utifrån ett ljud som leder oss till minnen, associationer, tankar och reflektioner. Vi kommer att laborera fritt med minst tre olika material; lera, färg, naturmaterial eller återbruksmaterial. Det är en lekfull process där fokus är ”här och nu, upplevelsen” Det praktiska arbetet varvas med reflektioner som sker enskilt och i grupp.

Workshopen vänder sig till dig som är intresserad av personlig utveckling genom kreativa uttryck. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper. Anmälan sker här senast 5 dagar före workshopen. Har du frågor vänder du dig till Elizabeth via mejl egarrar@hotmail.com. I kostnaden ingår allt material. Kom med bekväma kläder.
650 kr 
Meditationochskapande

Miniretreat - Återhämtning för kropp & själ

19 november 10.00 - 13.00

När mörkret faller på och tempot är högt kan vi behöva lindas in i lugn och ro för att hitta återhämtning. Visst är det lätt att bara springa på och invänta julledigheten, som vi kanske sen har svårt att njuta av med ett stresspåslag i kroppen!
Välkommen att mötas på dina villkor, utan krav, där du guidas i återhämtningsyoga och vi avslutar med restorativeyoga. 
En em där du får möjlighet att finna lugn och ro i en trygg miljö.
550 kr (495 för medlemmar) 
Miniretreat-återhämtning

Miniretreat - Sinnesro 

3 december 10.00 - 13.00

Välkommen till en skön start på söndagen, för en mjukare kropp och ett klarare sinne. Du kommer guidas genom lugn yoga, meditation och självreflektion genom dagboksskrivning. Ingen erfarenhet krävs. Kom inte hungrig, men heller inte proppmätt. Enklare snacks ingår. Nicky och Elin håller i detta event. 
550 kr (495 för medlemmar) 
Miniretreat-sinnesro