Gravidyoga - Start 10/10!

 

 Tisdagar 17.30 - 18.45


Detta är en kurs där vi ses i grupp på MOON yogastudio där vi tillsammans under fem tillfällen under 75 minuter genomför ett härligt gravid-anpassat yogapass.
Jag som håller i kursen heter Ebba och bor i Stockholm med min man och mina tre barn. Jag är utbildad doula och gravidyoga- instruktör och brinner för att få möjligheten att stötta och guida gravida par genom deras unika gravidresa.
Gravidyoga

Varje tillfälle kommer vi ha fokus på ett nytt tema där vi genom olika redskap och tekniker jobbar mot en mer positiv graviditet och förbereder er inför förlossningen. Yogaformen i sig är väldigt lugn och det är fokus på avslappning och andning i kombination med mjuka rörelser för kroppen.
Gravid-yoga

Yogan har en stark kraft på den gravida kroppen. Det är ett magiskt verktyg att ta till för att förbereda sig både fysiskt och psykiskt inför sin förlossning. Att yoga under sin graviditet visar på flera positiva följdresultat som bättre sömn, mindre illamående, lägre blodtryck, mindre stress, mindre ryggont och ett överlag ökat välbefinnande. Genom gravidyogan så övar man på att hitta sitt lugn och det är stort fokus på vila och avslappning i kombination med mjuka, behagliga rörelser som får igång blodcirkulationen och energiflödet i kroppen samtidigt som man förbereder kroppen inför en förlossning.
Gravidyoga-huddinge
Vi stärker ryggen och bäckenet samtidigt som vi ökar flexibiliteten och kroppen känner sig smidigare och lättare. Mina gravidyogakurser går ut på att få en stund för sig själv tillsammans med bebis, att varva ner, att få röra på kroppen samtidigt som vi övar olika förlossningsförberedande tekniker genom framförallt andning och tankens kraft. Andningsträningen kommer ge dig verktyg för att hantera smärtan när du föder och även uthållighetsövningar som kommer leda till en ökad tillit till din kropp. Genom dessa olika redskap bygger vi upp en inre styrka som kommer öka tilltron till din egna  förmåga att föda ditt barn. Inga förkunskaper krävs. 

Anmälan: 
Mejla kontakt@moonyogastudio.com

Pris:
1300 kr 

Datum:
10/10 - 7/11 (5 tillfällen) 

Mer om Ebba:
http://www.yogadoulan.com/