Fördjupning - emotionell yinyogainstruktör

10-12 december

Den här utbildningen är för dig som redan har gått en grundutbildning i yinyoga och önskar fördjupa dig i den emotionella aspekten av praktiken och som instruktör.

Hur kan du stötta dina yogis i den emotionella delen av yinyogapraktiken? Känslor är en central del då yinyoga fokuserar på bindväv och höfter där känslor och trauman lagras. Det är vanligt att mycket som ligger undantryckt kommer upp under eller i samband med ett yinyogapass. Hur kan eteriska oljor bli ett verktyg och en stöttning i denna process?

Du som instruktör får med dig en grundkurs i eteriska oljor samt konkreta verktyg och kunskap om specifika oljor och appliceringspunkter för att kunna använda dig av detta i din yogalärarroll. Vi kommer gemensamt jobba med de olika känslorna och hur du som instruktör kan arbeta med dessa, både i de olika yinyogaställningarna och med eteriska oljor som verktyg för att frigöra och möta och stötta känslor.

Förkunskaper

För att gå utbildningen krävs att du har gått en grundutbildning i yinyoga.

Diplomering

Efter utbildningen, förutsatt att du har närvarat under utbildningsdagarna så kommer du att erhålla ett diplom, där det framgår vilka moment som ingår i utbildningen.

Detta ingår i utbildningen

  • Kompendium 

  • Boken: Releasing emotionell patterns With Essential Oils (på engelska).

  • 3 rollers (som du skapar själv)

  • Genomgång av olika yinyogapass med fokus på grundkänslorna och hur vi använder oljor för att stötta den emotionella processen.  

  • 3 lärarledda yinyogapass med olika teman på känslor.

  • Guidning i teori och praktik om hur du skapar ett eget pass med eteriska oljor och ställningar just utifrån en specifik känsla.

Kursledare

Elin Starrin har många års erfarenhet av att guida yinyogapass och håller även i grundutbildningen i yinyoga, både online och på MOON. Hon arbetar med eteriska oljor för att förhöja upplevelsen och som grundning i sina pass, både för sig själv och för sina deltagare. Läs mer om henne här.

Sara Sundgren har arbetat med eteriska oljor i två års tid. Hon hjälper människor in i en giftfri livsstil, utbildar och inspirerar till hur eteriska oljor kan stötta bland annat den emotionella hälsan, våra hormoner samt vår generella hälsa. Hon har utforskat och arbetat med eteriska oljor i yogapraktiken för att stötta den emotionella processen som är en del av yogapraktiken. 

Investering

Early bird 4000 kr exkl. moms (5000 kr inkl moms)
- vid anmälan senast 31/10

Ordinarie pris 5000 kr exkl moms (5500 kr inkl. moms)

 I priset ingår fika under kursdagarna, kompendium och boken Releasing emotionell patterns With Essential Oils som vi kommer utgå från under utbildningen samt tre rollers.

Lunch går att ta med sig, men det finns ingen möjlighet att värma. Det finns även lunchställen i Huddinge centrum, vilket är fem minuters promenad från studion.

Datum och tider

10-12 december:
Fredag 15.00-19.30
Lördag 11.30-19.00
Söndag 09.00-17.30

Anmälan

kontakt@moonyogastudio.com